Mark Zuckerberg: Nu știu dacă vaccinul anti-Covid nu modifica ADN-ul! „Anti-vaccinistul” care și-a încălcat propria politică a Facebook: Am unele unele precauții cu privire la acest vaccin, deoarece nu cunoaștem efectele secundare pe termen lung

Platforma Project Veritas a lansat un videoclip fulminant, pus la dispoziție de un expert din intreriorul companiei Facebook. Filmulețul arată poziția contradictorie a CEO Facebook, Mark Zuckerberg, atunci când vine vorba de vaccinurile COVID-19. Zilele trecute, la un an de la izbucnirea pandemiei Covid-19, Facebook  a luat cea mai dură poziție de până acum împotriva a ceea ce susține că ar fi „dezinformarea” privind vaccinurile. Compania  a anunțat că va interizice postări legate de imunizare, mască sau virus, iar cei care încalcă „standardele comunității” vor fi blocați. Dar să vedem ce spunea Zuckerberg vara trecută, conform înregistrării publicate de Project Veritas. În iulie 2020, Zuckerberg se declarat îngrijorat de impactul pe care un vaccin COVID-19 cu ARn mesager îl poate avea asupra ADN-ulu unei persoane. „Dar vreau doar să mă asigur că împărtășesc o anumită precauție cu privire la acest vaccin, deoarece nu cunoaștem efectele secundare pe termen lung ale modificării ADN-ului și ARN-ului. Practic, capacitatea de a produce acei anticorpi provoacă alte mutații sau alte riscuri. Deci, se lucrează pe ambele căi de dezvoltare a vaccinului ”, a spus Zuckerberg.

Dor câteva luni mai târziu, în noiembrie, Zuckerberg a avut o discuție publică live cu Dr. Anthony Fauci, contrazicându-și propria declarație. ”Doar pentru a clarifica  ceva, înțeleg că aceste vaccinuri nu vă modifică ADN-ul sau ARN-ul. Deci, acesta este doar un punct important de clarificat, dacă greșesc ceva aici, desigur, corectează-mă, dar doar pentru a clarifica asta … ”
Facebook a anunțat săptămâna trecută că „își extinde eforturile de a elimina afirmațiile false de pe Facebook și Instagram despre vaccinurile COVID-19 sau despre măști în general. Conform noii politici, Facebook spune că orice afirmație conform căreia vaccinul modifică ADN-ul unei persoane va fi eliminată. Interdicția nu se va aplica doar postărilor privind vaccinul anti Covid-19. De exemplu, postările care susțin că vaccinurile cauzează autism sau că rujeola nu este o boală mortală, nu mai sunt permise pe Facebook.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *