INCEPUTUL DICTATURII MEDICALE?

IN SLOVACIA,DE LUNI,SE VOR AMENDA OAMENII GASITI PE STRADA FARA TEST COVID NEGATIV

Și iată cum, încet, încet, Dictatura Medicală se instaurează în Europa, spre marele beneficiu material al vânzătorilor și realizatorilor de teste Covid, al vânzătorilor de măști și al spitalelor care încasează chiar mii de euro / zi pentru bolnavii de Covid (fie ei și asimptomatici) ținuți în spital, adeseori cu forța. Nu mai vorbim de controlul populației, care este ținta nemărturisită a păpușarilor de la butoanele psihozei Covid. Dar, așa cum vi se spune mereu, totul va fi făcut pentru… binele vostru! Ei vor să vă salveze viața, nu au niciun alt interes!

Astfel, aflăm că „Slovacia este prima ţară din lume care testează în masă. Nu este obligatoriu să te testezi, dar de luni, dacă eşti prins pe stradă fără rezultatul unui test negativ poţi fi amendat.” (Digi 24) Testarea în masă este realizată de ARMATĂ!!!

Și asta nu e tot! Liderii europeni laudă inițiativa Slovaciei, o țară condusă de Zuzana Čaputová, președinta progresistă (meomarxistă) a țării.

Iar dacă liderii europeni laudă inițiativa Slovaciei, înseamnă că va fi încurajată această abordare în toată Europa, inclusiv în România.

De aici și până la obligativitatea vaccinării sau izolarea socială a celor care refuză vaccinarea obligatorie nu mai este decât un pas. Un pas mic, mai ales dacă președinția SUA va fi câștigată de neomarxistul Joe Biden, un mare susținător al reducerii libertăților cetățenești, pentru binele nostru!!!

În România, deocamdată, nu se vor introduce restricții și reguli care să ostilizeze prea mult populația pentru că politicienii vor alegeri parlamentare cu orice preț, ca să își consolideze poziția de la butoane, să își securizeze puterea pentru încă patru ani.

E aproape sigur că, indiferent de rata infectărilor, o să aflăm că în ziua votului, pe 6 decembrie, vom fi ÎN SIGURANȚĂ mergând la vot, pentru ca în maxim o săptămână după aceea, să se decidă carantinarea întregii țări, din cauza PERICOLULUI URIAȘ al acestui virus, și restricții precum cele din Slovacia!

Sursa. daniel roxin.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *