In curând OMENIREA va învinge Oculta Mondială Satanistă!

„Este acum evident pentru toți oamenii inteligenți că asistăm pe plan global la o ofensivă, ce se vrea decisivă, a structurilor sataniste de factură masonică ce uneltesc de sute de ani pentru a obține controlul total al omenirii.Așa-zisa „pandemie” este un atac „sub steag fals” prin care de data aceasta Oculta dorește să prostească întreaga planetă.La o scară mai mică au făcut-o de nenumărate ori prin intermediul politicienilor vânduți, a grupărilor paramilitare și a presei aservite.În această conjunctură generală, populația a fost paralizată efectiv prin intermediul măsurilor restrictive aberante și a știrilor false panicarde difuzate de presa centrală.Sataniștii care conduc din umbră majoritatea guvernelor lumii se folosesc în contextul „pandemiei” de câteva pârghii principale pentru a-și exercita controlul:1. Forurile de așa-ziși „specialiști” în domeniul medical le aparțin.Un exemplu clar este Organizația Mondială a Sănătății, actualmente condusă informal de Bill Gates.

Un exemplu din România este penibilul Streinu-Cercel, „marele expert” virusolog, în realitate un instrument al mega-corporației criminale Big Pharma;2. Prin algoritmul artificial creat „problemă-reacție-soluție”, Guvernul masonic Mondial din umbră a impus deja legi dictatoriale pe care populația nu le poate contesta.Este legea „pumnului în gură”.Orice opinie diferită devine pe zi ce trece interzisă.Protestele sunt mult mai dificile, iar cenzura internetului a intrat într-o fază mult mai agresivă.3. Ca rod al efortului de inginerie socială și intoxicare a populației (fizic și în sfera conştiinţei), o mare parte a oamenilor au coborât la un nivel intelectual deplorabil. Sunt extrem de ușor de manipulat, nu mai sunt capabili de o gândire critică sau să realizeze conexiuni inteligente care să îi conducă la o perspectivă de ansamblu.

De aceea este greu de atins o „masă critică” pe baza căreia populația să se ridice spre a-i opri şi a-i înlătura de la putere pe cei care dirijează din umbră această farsă sinistră.

Din fericire există și un ajutor providențial, pe care maleficii „Iluminați” nu îl pot opri.Transformarea societății poate veni de sus în jos, dar dacă și numai dacă măcar o semnificativă parte a populației se trezește din somnul rațiunii.Este de asemenea imperios necesară o trezire spirituală, pe baza căreia să aspirăm din toată inima să fim ajutați.Să ne gândim puțin mai atent: de ce urăște atât de mult Oculta Satanică spiritualitatea autentică? De ce vrea să distrugă creștinismul, morala sănătoasă și bunul simț? Pentru că știe că oamenii pot fi controlați doar dacă nu mai au contact cu sufletul lor și mai ales cu Dumnezeu.Și că dacă oamenii ies din hipnoza perversă indusă constant de mass-media (deja satanizată) atunci vrăjitoria malefică se rupe.

Cei din Oculta Mondială sunt conștienți că dacă oamenii își folosesc liberul arbitru și îl apelează pe Dumnezeu, atunci Întunericul va dispărea instantaneu, risipit de Puterea invincibilă a Luminii.Așa cum a fost și profețit, iată că Fiara a apărut în plină vedere.Numărul malefic 666 se referă exact la tehnologiile prin care sataniști ca Bill Gates, Rockefeller, Rothschild, Clinton sau Soros vor să supună lumea prin vaccinare cu nanocipuri, rețeaua dublă 5G (cu circuite la sol și în spațiu), camere de supraveghere omniprezente, internetul lucrurilor, „orașe inteligente” (construite special pentru a furniza controlul total al cetățenilor), etc.Dar Fiara va fi învinsă.Mai devreme sau mai târziu, în funcție de cât de mare este credința și aspirația noastră. Dumnezeu nu va lăsa lumea să piară. Iar ajutorul divin deja a început să se manifeste. Masoneria malefică va fi spulberată exact din vârful piramidei.

Așadar, cine va face următorul pas în această luptă? Va îndrăzni Oculta Mondiala să treacă la impunerea efectivă a vaccinării obligatorii a întregii populații mondiale? Greu de crezut!Pentru că întreaga lor falsă realitate se năruie sub potopul minciunilor demascate: falsificarea numărului de victime, spitale goale ce erau declarate la știri ca gemând de infectați, nesimțirea de a avansa tehnologia 5G fără niciun studiu oficial privind riscurile pentru sănătate și multe altele…Îmi placeComenteazăDistribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *