Guvernul Citu pune la cale sa vanda si avutia nationala.

Atentat la siguranta nationala. Asta comite Guvernul Citu. Acuzatia este lansata de deputata PSD Oana Bulai , in contextul in care Guvernul Citu propune aborgarea legii care interzicea vanzarea companiilor nationale.

Intr-un comentariu pe pagina sa de Facebook, Oana Bulai atrage atentia asupra riscului ca Romania sa fie vanduta bucata cu bucata. 

Acuzatiile deputatei PSD Oana Bulai:

“Guvernarea PNL-USR-UDMR vrea sa vanda Romania la bucata!

Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie! Nici cat au furat din imprumuturile uriase de 30 de miliarde de euro, facute anul trecut. Acum, Guvernul Citu pune la cale sa vanda si avutia nationala.

Anul trecut, in plina criza sanitara, PSD a promovat legea 173/2020, care interzice vanzarea activelor pe care statul le detine in companiile nationale, pentru o perioada de doi ani. Acum, pe ascuns, in plina criza sanitara si economica, Guvernul Citu a decis sa schimbe aceasta lege! Mai exact, vor sa vanda pe nimic companiile care asigura siguranta nationala a Romaniei!

Statele europene responsabile fac tot ce tine de ele pentru a-si proteja companiile strategice din domenii precum energia. Numai la noi, coalitia formata din PNL-USR-UDMR vrea sa scape de toata avutia nationala si sa ne faca dependenti de companiile straine.

Citu si coalitia din spatele lui dau un atac la economia nationala prin faptul ca isi propune vanzarea a tot ce mai detine Romania in domenii cheie din economie.

Cum pot fi acesti guvernanti caracterizati daca nu drept niste tradatori de tara?

Spune NU vanzarii celor mai puternice si mai rentabile companii de stat!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *