Englezii care se vor vaccina anti-covid vor primi un cod QR pe mobil, ce le va permite accesul în locurile aglomerate

  • Codurile QR vor fi afișate pe telefoanele celor care au fost vaccinați
  • Planurile sunt încă în stadiile incipiente ale dezvoltării, au precizat miniștrii 
  • Unitatea guvernamentală a declarat că sunt necesare stimulente pentru schemele Covid-19

Britanicii ar putea fi obligați să arate coduri QR pe ​​telefoanele lor pentru a participa la meciuri de fotbal, teatru și alte evenimente.

Codurile unice ar fi date doar celor care au fost vaccinați împotriva coronavirusului, în temeiul planurilor luate în considerare de miniștri, pentru a semnala că pot participa la adunări mari considerate în prezent ca fiind „cu risc ridicat”.

Cei care refuză să obțină cerificatul Covid-19 ar fi probabil refuzați să intre în locații, ca parte a acelorași propuneri. Secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, a refuzat săptămâna aceasta să excludă obligativitatea vaccinării pentru toți cetățenii britanici.

S-a sugerat anterior că aplicația NHS Covid-19 ar putea fi folosită pentru a identifica pe cei care au anticorpi împotriva virusului.

Hancock a sugerat în luna mai că ar putea fi folosită pentru a afișa un cod pentru cei despre care se crede că au protecție împotriva virusului, care le-ar putea permite să revină la o viață mai normală și să se sustragă unor restricții.

O sursă a declarat ziarului că s-a sugerat deja că spectatorii de la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor trebui să fie vaccinați înainte de a participa.

„O modalitate de deschidere a societății ar fi ca acele persoane care au fost vaccinate să poarte un fel de cod QR sau un fel de certificat de imunitate care arată că au fost testate”.

sursa:ortodoxinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *