Dr. Geangu Alina Delia:Nu încurajez sub nicio formă vaccinarea, EU NU MĂ VACCINEZ!

Sunt unul dintre medicii care se revoltă împotriva acestei maladii ‘mortale’, nu mai mortale decât o gripă sezonieră, cu efecte într-adevăr grave asupra organismelor imunosuprimate.

Tratament există, eu însămi am tratat cu succes, la domiciliu, pacienți cu comorbidități, de frica infecțiilor nosocomiale din spitalele din România, despre care în ultimul timp văd că nu mai spune nimeni nimic! Adevărul este că încă din 2018 au apărut primele pneumonii cu imagine raduologică specifică în geam mat, care au fost tratate cu tamiflu, cefort și gentamicina injectabil mucolitice și bronhodilatatoare, despre care niciun infecționist ‘nu pare’ să își amintească.

Eu însămi am prezentat simptomele specifice infecției cu COVID încă din 2018,pt care nu am luat tratament și nici nu am primit concediu medical, firma la care lucram la acel moment nu mi-a permis să stau acasă. Am avut simptomele timp de 2 săptămâni, timp in care am luat doar tratament alternativ:selezin, ganoderma lucidum, agaricus și am trecut cu bine.

In prezent, sunt testată PCR de 20 de ori, rezultat negativ, de fiecare dată, fără să port echipament de protecție, fără mănuși, doar spălat și dezinfectat pe mâini, igienă corporală și a locuinței riguroasă, DAR LA FEL CA INTOTDEAUNA, de când practic această profesie.

Îmi asum ceea ce afirm și se poate confirma fiecare caz, consultând arhivele centrului medical unde am lucrat la acel moment. Nu încurajez sub nicio formă vaccinarea, deoarece firmele ‘producătoare’ nu au furnizat suficiente date referitoare la efectele adverse pe termen lung, efectele teratogene adupra feților, etc. EU NU MĂ VACCINEZ!

Consider că ceea ce se întâmplă este o crimă impotriva umanității!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *