Cutremur în Poliția Capitalei. Șeful unui serviciu important, inculpat pentru corupție

Șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Capitalei, Gabriel Necșulescu a fost destituit din funcție deoarece are calitatea de inculpat într-un dosar de corupție investigat de DNA.

Poliţia Capitalei informează că şeful Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice a fost pus la dispoziţie, având în vedere că este cercetat într-o cauză penală, în care are calitatea de inculpat.

La finalul acestei săptămâni, DNA a anunțat că Șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Gabriel Necșulescu, are calitate oficială de inculpat într-o cauză aflată în anchetă și a solicitat destituirea sa din funcție.

„Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public, facem precizarea că şeful Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice a fost pus la dispoziţie, în cadrul unei subunităţi de poliţie, având în vedere că este cercetat într-o cauză penală, în care are calitatea de inculpate”, a anunțat Direcția Generală a Poliției Municipiului București, într-un comunicat de presă.

În comunicatul transmis, se mai precizează că Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti nu tolerează abaterile de la jurământul depus, de la Statutul poliţistului şi de la legile în vigoare.

Gabriel Necșulescu se afla la conducerea acestui serviciu important din structura Poliției Capitalei, care se ocupa de criminalitatea economică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *