Covid-19, ultima șansă a globaliștilor de a instaura Guvernul Mondial

Covid-19, ultima șansă a globaliștilor de a instaura Guvernul Mondial

Războiul pe care îl vedem că se desfășoară din martie 2020 nu este unul împotriva virusului SARS-CoV-2, ci este un război al globaliștilor împotriva libertăților. Sunt cele mai puternice atacuri la adresa libertăților din istorie.

După 11 septembrie 2001, globaliștii au început “războiul împotriva terorismului”, care, în realitate, este un război împotriva libertăților. După 11 septembrie 2001, în SUA, a fost adoptată legea Patriot Act, o lege folosită de globaliști pentru a restrânge libertățile.

Au creat evenimentele de la 11 septembrie 2001 pentru a putea distruge libertățile oamenilor cu scopul de a instaura Guvernul Mondial. Globaliștii s-au folosit de frică pentru a-i determina să renunțe la libertăți, iar o parte din americani susțineau legile abuzive, așa cum a fost legea Patriot Act.

Anii au trecut, iar oamenii au început să înțeleagă adevărul despre “lupta împotriva terorismului”.

Globaliștii au observat că, folosindu-se de un virus similar cu gripa, pot speria oamenii, care vor accepta să renunțe la libertăți, doar ca să fie în “siguranță”. Pentru a putea speria oamenii, globaliștii au avut nevoie de susținerea mass-mediei, a oamenilor de știință, a politicienilor și a medicilor.

Dacă mass-media nu ar fi acceptat sumele uriașe de bani de la Guvern, dacă oamenii de știință ar fi denunțat isteria, dacă politicienii ar fi denunțat aceste măsuri aberante, dacă medicii ar fi spus adevărul, atunci tot planul globaliștilor s-ar fi prăbușit. Au fost puțini cei care au spus adevărul.

“Medicii și cadrele sanitare din Belgia se ridică împotriva Dictaturii COVID

În tot mai multe țări din lume se înregistrează forme de protest la adresa măsurilor excesive luate de autorități sub pretextul combaterii epidemiei.

Aproape 400 de medici și peste 1300 de cadre din sistemul sanitar belgian (precum și 9000 de cetățeni) au semnat o scrisoare deschisă cerând „restabilirea imediată a guvernării noastre normale și democratice, a structurilor legale și a tuturor libertăților noastre civile”, afirmând că „nu mai există nici o justificare medicală pentru vreo măsură de urgență” privind COVID-19.

Scrisoarea argumentează că actualele măsuri aflate în vigoare în Belgia „nu sunt suficient de fundamentate științific, sunt unilaterale și presa nu alocă spațiu corespunzător pentru o dezbatere deschisă, în care să fie ascultate puncte de vedere și opinii diferite”. Și aceasta, în ciuda „politicii minimale” a guvernului, în domeniul mai larg al prevenției bolilor, care se concentrează pe „întârirea sistemului nostru imunitar propriu grație unei vieți sănătoase, a unor îngrijiri optime cu atenție acordată individului și investiții în personalul de îngrijire”.”

Centrul american pentru Controlul si Prevenirea Bolilor a afirmat ca acest Covid-19 are o rata de mortalitate de 0,26%, fiind similar cu o gripa.

Didier Raoult: „Covid-19 nu este o boală mai letală decât gripa” (smartradio.ro)

Suedia și strategia imunității de grup: După ce a fost intens criticată pentru decizia de a nu pune în aplicare închiderea completă a țării și nici nu a impus obligativitatea măștii, Suedia are acum una dintre cele mai scăzute rate de infecție cu coronavirus din lume (activenews.ro)

Cel mai important expert în boli infecţioase din Suedia susţine că este „foarte periculos” dacă oamenii cred că purtarea măstilor va opri răspândirea coronavirusului. Anders Tegnell, epidemiolog şef la Agenţia de Sănătate Publică din Suedia, şi-a exprimat în mod repetat scepticismul asupra măştilor de faţă ca instrument de control al focarelor virale.

„Este foarte periculos să crezi că măştile de faţă ar putea schimba jocul atunci când vine vorba de COVID-19”, a spus Tengell. (mediafax.ro)

De ce sunt globaliștii împotriva strategiei imunității de grup? În primul rând, pentru că nu este vorba despre “lupta împotriva virusului”, ci luptă împotriva libertăților. În al doilea rând, dacă oamenii dobândesc imunitate, atunci ei nu mai pot impune vaccinarea obligatorie și nici restricții.

sursa:dir.org.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *