,,Asta e România normală a unui impostor ajuns președinte!Singura țară din lume unde carbonizarea pacienților în spitale a devenit un laitmotiv național” Noi murim arși de vii,iar Iohannis,azi a fost la schi…Individ fara suflet…

Asta e România normală a unui impostor ajuns președinte! Singura țară din lume unde carbonizarea pacienților în spitale a devenit un laitmotiv național, il auzim ritmic și repetat aproape lunar.

Dar nu, săracul președinte nu e el de vină, el nu are ce face, constituția nu il lasă, domne! Deși “săracul de el” e șeful serviciilor și al CSAT, unde trebuie să se discute fix chestiunile de siguranță națională.Dar pentru șeful CSAT nu e o chestiune de siguranță națională faptul că spitalele iau foc și sunt pline de bacterii de la care mor oamenii cu zile, așa cum nu e o chestiune de siguranță națională tăierea pădurilor de către mafia care otrăvește un ministru în funcție și schilodește sau omoară pe cei care sună la poliție să anunțe furturile repetate de lemne. Totul sub ochii și protecția autorităților plătite de noi.La fel cum pentru șeful CSAT nu e o chestiune de siguranță nationlă nici infrastructura feroviară sau rutieră, care ne pune in pericol viața zilnic. Sunt poduri crăpate care stau să cadă, gări in care se pot prabuși trenurile in pasajele subterane, primari care fac petiții la prim-ministru si ministrul de resort zadarnice.

Nu sunt de siguranță națională nici digurile și barajele fisurate care nu se repară ca să rămăna bani de furat la partidul care schimbă specialiștii de la ape ca să puna politrucii care au cotizat în campanie. Nu e de siguranță națională că zeci, sute de mii de oameni pot fi inghițiti de ape în câteva minute.Nimic din ceea ce ni se intâmpla rău de atâția ani nu l-a deranjat indeajuns pe președinte incât să o considere chestiune de siguranță națională.În CSAT se discută doar cum să se îngenuncheze justiția din nou și să ia SRI locul judecătorilor, ca să se asigure că pot fura nestingheriți. E singura chestiune care îl preocupă pe impostorul de la Cotroceni.

Asta e România normală în care se votează cu sârg și patos președinti oameni cu dosare penale: un stat mafiot in care politia protejează clanurile, se face scut la înmormântările sau evenimentele private ale mafiei, dar ne arestează copiii de pe terenurile de sport din curțile școlilor pe care nu le-au mai văzut de un an. Un an in care toti mafioții s-au umplut de bani și cu toții se fac că nu văd nimic.Autor: Adriana Vitan Balint

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *