AFLAȚI ÎN CÂTEVA MINUTE CINE CONDUCE LUMEA – și cât de bine sunt organizați! Aceste elite mondiale conduc lumea pe baza unei agende sataniste. Actuala pandemie COVID 19 face parte din agendă și duce la NOM!

„ PIRAMIDA PUTERII Cine conduce, de fapt, lumea? Cine deține puterea absolută pe planetă? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, UE? Toate aceste puteri economice și militare nu sunt decât niște piese de joc, mânuite din umbră de adevărații stăpâni ai planetei. Cei care conduc cu adevărat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogați, foarte bine organizați și care nu apar niciodată în văzul lumii. De acolo, din anonimat, ei leagă și dezleagă mersul lucrurilor. Cei care au auzit de ei, îi numesc Oculta Mondială sau Illuminati. Care este scopul lor? Practic, scopul lor este să controleze și să conducă întreaga planetă, prin crearea unei Noi Ordini Mondiale și a unui Guvern Mondial unic. Acești oameni nu sunt interesați să câștige bani, deoarece „fabrica de bani” este a lor. Ei pot avea oricâți bani vor. Ce-și mai poate dori cineva care are toți banii din lume? PUTERE și CONTROL! Acesta este scopul lor. De ce doresc ei să stăpânească lumea? Pentru că, având putere și bogăție, pot face asta. Peste 90% dintre oameni ar face același lucru, dacă ar avea acces la bogăție și putere. Pentru a deține puterea absolută și controlul întregii planete, ei vor să atingă următoarele obiective:

– Stabilirea unui Guvern Mondial unic și a unei Noi Ordini Mondiale.- Distrugerea identității naționale a statelor lumii.- Distrugerea tuturor religiilor lumii și înlocuirea lor cu o religie unică, de tip New Age.- Controlul total al populației globului și al fiecărui individ, precum și transformarea lor în „sclavi de tip modern”.- Reducerea masivă a populației globului, până la o limită ușor de susținut de mediul și resursele planetei.- Promovarea depravării și a obiceiurilor rele, pentru îndepărtarea de la morala creștină.- Distrugerea modelului actual de societate și a celulei ei de bază, familia.- Distrugerea libertății de exprimare și restrângerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.

Toate acestea se întâmplă chiar ACUM, și într-un ritm tot mai accelerat.

– Nivelul zero – Forța superioară, Ochiul Care Vede Tot.Foarte important: Înțelegerea Forței din vârful Piramidei Puterii îți dă posibilitatea să „spargi” piramida și să te sustragi controlului ei. Ca să poți înțelege cu adevărat forța care se află în vârful piramidei, trebuie în primul rând să te înțelegi pe tine însuți. Trebuie să înțelegi de unde vii, încotro te îndrepți și unde vei dispărea.

– Nivelul 1 – Familiile regale, care toate sunt înrudite între ele. Regele Belgiei, al Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britanii, Olandei şi Danemarcei sunt cu toții rude de sânge, trăgându-se din familia Windsor. La bază stă Dinastia Merovingienilor.

– Nivelul 2 – Consiliul celor 13 familiiPe nivelul 2, se află așa-numita Aristocrație Neagră, compusă din 13 familii, cele mai bogate din lume. David Icke scrie în cartea „Secretul suprem” că aceste 13 familii alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de rasă în interiorul rasei.

În ordine alfabetică, aceste familii sunt:1. Dinastia Astor2. Dinastia

1. Dinastia Astor2. Dinastia Bundy3. Dinastia Collins4. Dinastia DuPont5. Dinastia Freeman6. Dinastia Kennedy7. Dinastia Li8. Dinastia Onassis9. Dinastia Reynolds10. Dinastia Rockefeller11. Dinastia Rothschild12. Dinastia Russell13. Dinastia Van Duyn

Nivelul 3 – Comitetul celor 300
Comitetul celor 300 (numiți și Olimpienii) a fost fondat în 1727 de aristocrația britanică și este compus din cele mai puternice „sub-famil

 • Nivelul 4 – Centrul de comandă
  Pe acest nivel se găsesc cele 6 structuri care reprezintă centrul de comandă la nivel global:
 • Comisia Trilaterală
 • Consiliul Relațiilor Externe (CFR)
 • Grupul Bilderberg
 • Clubul de la Roma
 • Organizația Națiunilor Unite
 • Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale
  Toate aceste structuri sunt unite între ele prin intermediul Mesei Rotunde

– Nivelul 5 – Controlul financiar mondial, cel mai diabolic sistem de control al populației conceput vreodată. Control prin intermediul banului.

Toate instrumentele prin care Illuminati controlează financiar populația globului se găsesc pe acest nivel: Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială, Banca Reglementărilor Internaționale, Băncile Centrale, precum și mecanismele de impozitare a populației.- Nivelul 6 – Controlul resurselor mondiale- Nivelul 7 – Controlul populației globului- Nivelul 8 – Populația globului sau unitățile de muncăPe ultimul nivel, cel mai de jos, ne aflăm noi, populația globului, oamenii de rând, turma de oi sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost îndoctrinați că trebuie să facem: ne naștem, facem școala, muncim pentru stăpânii noștri, le plătim taxe și impozite și apoi ieșim la pensie. Interesant este că din turmă unii dintre noi pot să se ridice temporar pe nivele superioare, să facă parte din instituțiile guvernului, să ajungă pe nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondială sau FMI, sau chiar pe nivelul 4, în Clubul de la Roma. Dar când devin inutili pentru stăpâni, sunt aruncați din nou în turma de jos. ” Materialul este sintetizat din David Icke și Jan van Helsing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *